Twentse Ambassade Amsterdam van start!

Vrijdag 25 september 2015 was het eindelijk zover. De start van de Twentse Ambassade Amsterdam. Het werd een buitengewoon gezellige bijeenkomst, waarbij Commissaris van de Koning van Overijssel Ank Bijleveld, voorzitter Rob Dieleman van de stichting Twentse Ambassade Amsterdam, Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan en Danny de Vries directeur van de Twente Ambassade Amsterdam de ambassade officieel startte.

Nederlands Kampioen Eventing Alice Naber Lozeman kwam traditionele Twentse attributen overhandigen, Eric Nijkamp voorzitter van de stichting Twente Branding onthulde het nieuwe logo van de Twentse Ambassade Amsterdam en 8 leden van HET Symfonieorkest speelde het Concerti Armonici van graaf Unico van Wassenaer (kasteelheer van Twickel, dus een echte Twentse componist die leefde in de tijd van Vivaldi). Zo’n 130 personen (bekend en onbekend Twente en Amsterdam) woonde de start bij.

De start van de Twentse Ambassade Amsterdam stond in het teken van de Military Boekelo-Enschede die dit jaar plaats vindt van 8 t/m 11 oktober. Amsterdammers (En overige Nederlanders) kunnen via de Twentse Ambassade Amsterdam een arrangement afnemen voor een bezoek aan dit unieke evenement. Alle informatie over het arrangement vindt u hier.