Twentse Ambassade & Art Square Amsterdam

Exposeren op een unieke locatie? Het kan! De Twentse Ambassade Amsterdam is in gesprek met Art Square Amsterdam. (http://www.artsquare-amsterdam.nl). Het concept van hen is erop gericht om individuele kunstenaars de ruimte te geven te exposeren op bijzondere plekken. Komende 14-17 april wordt Art Square Amsterdam in de binnentuinen van de Hermitage gehouden.

In een paviljoen wordt een kunstexpositie vorm gegeven tezamen met de kunst en kunstenaars langs de Amstel. Tijdens Art Square Amsterdam presenteren en verkopen speciaal geselecteerde kunstenaars hun werk zelf. Zorgvuldig geballoteerd, met kwaliteit en diversiteit als belangrijke uitgangspunten. Juist omdat de bijzondere locaties van Art Square zo’n brede groep bezoekers trekken. Veeleisend, maar met zeer uiteenlopende kunstvoorkeuren. Van particuliere kunstliefhebbers tot professionele kunstverzamelaars, van galeriehouders tot vertegenwoordigers van musea.

De Twentse Ambassade Amsterdam heeft de ruimte gekregen om 3 Twentse kunstenaars en een beeldhouwer daar te laten exposeren. Hiervoor zoeken we kunstenaars die door de ballotage van Art Square Amsterdam kunnen komen en bereid zijn zelf hun werk aan te prijzen. Vooralsnog zijn er kosten verbonden aan deelname aan het evenement. De Twentse Ambassade Amsterdam is nog op zoek naar een sponsor of subsidie-verstrekker.

De kunstenaars krijgen een 5.00 meter wand. Inclusief een pagina in de catalogus die gratis aan de bezoekers wordt verstrekt en tevens in de Hermitage komt te liggen. Full color. Heb je interesse? Lijkt het je leuk om te exposeren op een bijzondere locatie en tegelijkertijd Twente te promoten? Mail dan voor a.s. vrijdag 15 januari naar info@twentseambassade.amsterdam.