Twentse Ambassade & Jumping Amsterdam

Op vrijdag 29 januari kunt u zakendoen op hoog niveau in Amsterdam! De Twentse Ambassade Amsterdam heeft namelijk in samenwerking met de organisatie van Jumping Amsterdam een interessante aanbieding, waarmee u onderdeel wordt van ‘Jumping in Business’.

In aanwezigheid van IOC-lid Camiel Eurlings, nationale topsporters, vertegenwoordigers uit het Nederlandse bedrijfsleven, de politiek en het maatschappelijk middenveld bent u onderdeel van deze unieke bijeenkomst onder andere georganiseerd door de gemeente Amsterdam en de provincie Noord-Holland.

Start 17.00 uur inclusief walking-dinner en drankjes/luxe hapjes. Daarna exclusief genieten van het prachtige programma aan een privé-tafel tot 23:00 uur. Plekken zijn beperkt. Interesse? Prijs op aanvraag. Meer informatie via info@twentseambassade.amsterdam.

Een buitenkans voor echte ondernemers! Zakendoen in het hart van de Randstad.