MeerBusiness Amsterdam & Twentse Ambassade

Kom op 25 februari naar een jazzy netwerkborrel!

Om een brug te slaan tussen Oost en West gaan het regionaal zakenplatform MeerBussiness Amsterdam en de Twentse Ambassade Amsterdam onderzoeken wat de gezamenlijke mogelijkheden zijn. De eerste stap? De ambassadeborrel van 25 februari wordt tijdens de netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam gehouden.

Brugfunctie
De Twentse Ambassade Amsterdam creëert een brugfunctie tussen Twente en de Randstad. Om dat te realiseren worden strategische partnerschappen in Twente en in de Randstad afgesloten om het ondernemen tussen Oost en West te stimuleren. Zo komt u als ondernemer in een keer heel makkelijk in contact met een hele nieuwe doelgroep! Gewoon face-to-face zakendoen.

MeerBusiness Amsterdam
Bijzonder is het contact met MeerBusiness Amsterdam. Dit regionale zakenplatform organiseert namelijk al jarenlang allerlei bijzondere en inspirerende bijeenkomsten voor haar leden. Om elkaar beter te leren kennen, organiseert de Twentse Ambassade Amsterdam haar ambassadeborrel van 25 februari niet in de ambassade, maar bij MeerBusiness Amsterdam.

En dat is meteen op een bijzondere locatie, want MeerBusiness Amsterdam heeft een primeur! De netwerkborrel wordt gehouden in het gloednieuwe hotel Jaz in the City Amsterdam. Jaz in the City Amsterdam, geopend op 12 november 2015, is géén alledaags hotel maar geeft een totaal nieuwe beleving. Aangezien het hotel zich in het entertainmenthart van Amsterdam bevindt, is muziek de grootste pijler van het hotel. Het eerste drankje op de netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma:

  • 13:00 uur Informatiemiddag op de Twentse Ambassade
  • 15:00 uur Reistijd Twentse Ambassade naar Jaz in the City
  • 15:30 uur Welkom bij MeerBusiness Amsterdam
  • 16:00 uur Spreker
  • 16:30 uur Rondleiding en netwerken
  • 18:00 uur Einde

Aanmelden voor de informatiemiddag en netwerkborrel kan via: http://goo.gl/forms/rJmgoQnGY8