Nieuw! De Handelskamer

Om het ondernemen voor leden van de Twentse Ambassade Amsterdam nog makkelijker te maken, wordt vanaf april De Handelskamer in het gebouw geopend. Een prachtige flexwerkplek met uitzicht op de mooiste gracht van Amsterdam.

Leden en partijen die een flexibele werkplek zoeken in het gebouw van de ambassade kunnen hier in een nieuwe gezamenlijke ruimte terecht. Afhankelijk van het gebruik en de ‘plekzekerheid’ kunnen leden ervoor kiezen een exclusieve werkplek te nemen, een plek te reserveren op bepaalde momenten of gewoon aan te schuiven.

Hiermee geven we invulling aan de wens van leden om ‘dagen Amsterdam’ te werken tegen relatief geringe kosten en toch zekerheid te hebben dat er ruimte beschikbaar is. Interesse?

Bel 020 750 83 84 of stuur een mail naar info@twentseambassade.amsterdam.