Twentse Ambassade in Rotterdam nu ook officieel gestart

Zo’n 20 ondernemers uit Twente waren er op vrijdag 30 september bij. De officiële start van de Twentse Ambassade in Rotterdam! Met een ondernemend en interactief dagprogramma werd de ambassade in Rotterdam gestart. De dag begon al vroeg bij CIC en het Venture Café in het Groot Handelsgebouw. Daarna volgde een interessant programma met ondernemers uit Rotterdam, Twente en Schiedam via de organisatie iTanks, de Rotterdamse Haven, De Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, WTC Rotterdam, Combi Terminal Twente en Schiedam.

Minister Henk Kamp haalde de start van de Twentse Ambassade in Rotterdam tijdens zijn speech bij CTT Rotterdam aan en vond het een goed initiatief dat Twente zich op een ondernemende manier op de kaart zet. Op RTV Oost, in de Twentsche Courant Tubantia en het Algemeen Dagblad werd de start van de ambassade aangekondigd. De reacties van de deelnemers waren lovend.

Een betere start in Rotterdam hadden we ons dan ook niet kunnen wensen.